Nyomtatás

Sportnap

Írta: Administrator.

Kék Község Önkormányzata 2012. szeptember 1-jén SPORTNAPOT szervezett a község lakói számára. A rendezvény helyszíne a futballpálya és a környéke volt. Egy olyan esemény megrendezése volt a cél, ahol egész nap mindenki megtalálhatta a számára kedvező sportolási lehetőséget kortól és nemtől függetlenül.

 

A program 9 órakor kezdődött. Poór Sándor polgármester úr köszöntötte a résztvevőket, majd elkezdődött a „MOZDULJ KÉK” falufutás. Ennek útvonala az Alkotmány utca-Kölcsey utca-Kossuth utca-Móricz Zs. utca és a sportpálya volt.

Egyesek versenyszerűen neveztek be, mások pedig csak hobbiból futották végig az útvonalat. Mindannyiuknak gratulálunk kitartásukért. Számunkra mindenki győztes volt, aki a célszalagon áthaladt.10 órakor vette kezdetét a kispályás labdarúgó bajnokság, melyre 6 csapat nevezett be. A körmérkőzések a délutáni órákba is belenyúltak. A sportöltöző mellett strandröplabdázási lehetőség várta a látogatókat, egész nap.

12 órakor kezdődtek az egyéni versenyek, melyekre a helyszínen lehetett nevezni. Első versenyszám a gumicsizma hajítás volt. Ide 15-en neveztek be.

Következett a boszifutás, melyet 17-en próbáltak ki. Szlalomfutásban, seprűn  „lovagolva” kellett a távot megtenni a legkevesebb idő alatt. A ficakrúgó versenyre 37-en neveztek be. Minden versenyzőnek és díjazottnak gratulálunk a szép eredményekhez.

A legnagyobb forróságban 14 órakor kezdődtek a csoportos sorversenyek, melyekre 6 csoport jelentkezett, 8-8 fővel. A versenyszámok a következők voltak: vízhordás, zsákban párban, piacolás, harisnyateke, mozdulj együtt!, mentés másképp, furikban tolás, boszifutás. A versenyzők a megmérettetés után egy-egy hűsítő jégrémet kaptak a Képviselő-testület felajánlásában.

Az eredményhirdetés 16 órakor kezdődött, ahol a helyezettek oklevelet és arany, ezüst valamint bronzérmet kaptak, jutalmul. Ekkorára eldőlt a kispályás labdarúgótorna végeredménye is.

A helyezetteknek és a versenyszámokban résztvevő valamennyi lakosnak gratulálunk a sportteljesítményeikhez. Reméljük mindenki jól érezte magát, és hasznos órákat töltött el egészségének megőrzése érdekében.

Az este a szórakozásé volt. 20 órától „Nyárbúcsúztató szabadtéri diszkó” várta az érdeklődőket az általános iskola belső udvarában. Dj Szatmári és Jucus szórakoztatta a megjelenteket. A rendezvénynek 23 órakor lett vége.

A SPORTNAP újabb lehetőség volt, hogy a falu lakossága összejöjjön, és együtt eltöltsön egy pár hasznos, kellemes órát. Örülünk, hogy ilyen sokan érdeklődtek a rendezvény iránt, és részt vettek a különböző programokban. Köszönet mindenkinek, aki segített abban, hogy ez a nap jól sikerüljön, és mindenki jól érezze magát.

Enyediné Székely Mária

 

 

RÉSZLETESEBB INFORMÁCIÓK AZ ESEMÉNYRŐL A KÉKI KÖRKÉP LEGFRISSEBB SZÁMÁBAN!

Autóbusz menetrend

 

Vasúti menetrend

 

Full Reviw on best bokmaker - Ladbrokes Ladbrokes full information

TIOP

 

SzabolcsFoci.hu

 

Népszámlálás 2011

 

Downlaod Premium Themes